Setmanari d'informació local - 138 anys

Uns 4.600 nins comencen el setembre les activitats a l’IME

13239
Imatge d’arxiu d’una de les activitats de l’IME. | Arxiu

Un total de 4.617 nins, d'edats compreses entre els sis mesos i els 15 anys, comencen aquest setembre les activitats de natació, tennis i psicomotricitat en les instal·lacions de lInstitutMunicipal d'Esports (IME).

A més, durant octubre començaran les activitats en les 16 escoles esportives municipals i els 45 grups de manteniment de pavellons, centres i col·legis que es duen a terme en les barriades, on participen més de 700 persones i que són gratis per a les persones majors de 65 anys empadronades a Palma. Així, un total de 9.763 alumnes estaran incorporats a les activitats del curs durant el mes d'octubre.

La tinent d'alcalde d'Educació i Esports, Susanna Moll, ha destacat en relació a l'inici del curs escolar i en les activitats que desenvolupa l’IME en les instal·lacions que «els cursos i les escoles de l’IME són bressol d'aprenentatge i de valors on es treballa amb criteris de qualitat per donar un bon servei municipal als ciutadans».

Activitats d'adults

Les activitats d'adults, que es duen a terme en les instal·lacions de lIME, tenen continuïtat durant tot l'any i no s'interrompen durant el període estival. Actualment, l’IME imparteix activitats aquàtiques com a natació, aquagym, aquasalut, pre i pospart i natació correctiva, així com activitats físiques de sala com a gimnàstica de manteniment, 'fit-dansi', 'tot-cycling', entrenament en circuit, etcètera.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.