Setmanari d'informació local - 138 anys

El PP denuncia l'aparició de noves pintades contra el turisme al carrer Sant Miquel

13361

El PP de Palma ha denunciat aquest dimecres l'aparició de noves pintades contra el turisme al carrer Sant Miquel. Es tracta d'unes pintades amb el missatge Tourism kills the city (el turisme mata la ciutat) sobre el paviment de formigó de l'esmentat carrer, una via per als vianants amb abundants comerços i afluència de turistes.

La portaveu del PP a l'Ajuntament de Palma, Margalida Durán, ha assegurat que el PP ha rebut aquest dimecres un avís sobre aquestes pintades. Des del PP consideren que l'Ajuntament «ha d'actuar» i han demanat a Emaya que intervingui al més aviat possible per retirar-les. A més, la portaveu del PP també ha reclamat que el batle de Palma, Antoni Noguera, condemni públicament aquesta actuació i que la Policia també intervingui. «Això no pot quedar només en una actuació aïllada», ha recalcat.

Durán ha dit que «alimentar des de fa més d'un any la 'turismofobia' i parlar de saturació i limitació de l'arribada de turistes duu a aquestes situacions», per la qual cosa consideren «important» el pronunciament públic del batle, a més de retirar immediatament les pintades. Margalida Durán ha lamentat que «tardaren mesos» a eliminar altres pintades sobre edificis del nucli antic a causa que es tractava d'edificis protegits i requeria un protocol especial, però en aquest cas es tracta de pintades sobre un sòl de formigó.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.