Setmanari d'informació local - 138 anys

Entitats ciutadanes constitueixen la plataforma 'Ponent-Potent Ponentins'

13471
Plataforma 'Ponent-Potent Ponentins'

Un total de 13 entitats ciutadanes del Districte Ponent de Palma han constituït la plataforma 'Ponent-Potent Ponentins' després d'una reunió el passat 15 de juliol a la seu de l'Associació de Veïns de Son Rapinya.

Així ho ha informat la plataforma aquest diumenge en un comunicat, que s'ha constituït com un instrument de participació de feina en xarxa entre entitats ciutadanes i col·lectius socials del districte.

Entre els objectius destaca «tractar assumptes que concerneixin i afectin les barriades que formen el Districte de Ponent, de manera especial aquells que siguin comuns i globals i tenguin un impacte important sobre diversos barris o el conjunt del districte i també sobre la configuració de la ciutat».

Així mateix, la plataforma ha adoptat una estructura de funcionament «flexible i no formal» i no es contempla la participació de serveis públics institucionals de manera formal «ja que és amb ells amb els que haurem de debatre i acordar sobre la base de les pròpies decisions i propostes», han explicat.

Pel que fa a les reunions, aquestes seran bimestrals (segons dissabtes dels mesos imparells) i es realitzaran de forma itinerant, per tal de conèixer el conjunt d'entitats i col·lectius que la formen.

Finalment, entre els eixos centrals es troben la defensa de la zona boscosa natural de Ponent, valorada com «el pulmó verd» la ciutat que inclou el Bosc de Bellver, la participació activa en el desenvolupament del Pla Estratègic del Litoral de Ponent, la millora de la circulació i del transport públic, i la millora en el servei públic d'Emaya, entre d'altres.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.