Setmanari d'informació local - 138 anys

Publiquen la licitació de les obres d'ampliació del Conservatori Superior

13591

La Conselleria d'Educació i Universitat, mitjançant l'Institut Balear d'Infraestructures i Serveis Educatius (Ibisec), ha publicat aquest dijous en el BOIB la licitació de les obres d'ampliació del Conservatori Professional i Superior de Música i Dansa per 607.371 euros. Des del Govern han explicat que és una nova fase d'ampliació de l'edifici per donar resposta a les seves necessitats actuals.

Cal recordar que el primer projecte del Conservatori data de l'any 1997 i que el 2009 es va escometre una segona fase d'ampliació amb un annex realitzat amb mòduls prefabricats amb aules de dansa, vestuaris i banys. L'actual proposta d'ampliació llevarà aquests mòduls i donarà una solució definitiva al centre. D'aquesta manera, el projecte d'ampliació del Conservatori contempla la construcció de cinc noves aules. Així com actuacions en la nova façana de la planta baixa de l'edifici i tancament de dos patis interiors del centre.

De les cinc noves aules, dues estaran destinades a dansa (de 100 i 90 metres, respectivament) i tres seran aules teòriques, amb una superfície d'actuació total estimada de 377,40 metres quadrats. També inclou el tancament dels dos patis situats a la planta baixa, que juntament amb els nous tancaments de les aules conformaran la nova façana en planta baixa de l'edifici.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.