Setmanari d'informació local - 138 anys

‘Dia Europeu de les Llengües’: el paper de la llengua catalana en el context europeu

13639
La Direcció General de Política Lingüística ha organitzat una conferència. | GOIB

La promoció de la llengua català també es farà present amb motiu de la celebració del Dia Europeu de les Llengües. En aquest sentit, la Direcció General de Política Lingüística, juntament amb el Centre Balears Europa, ha organitzat un acte que tindrà lloc el dimarts dia 26 de setembre al pati del Museu de Mallorca, a Palma, a les 18.30 hores. 

L'acte consistirà en una conferència a càrrec del Sr. Vicent Fenollar, cap de continguts i política de difusió de la Xarxa Europea per a la Promoció Lingüística (NPLD), que farà una presentació de la Xarxa i parlarà sobre la situació de la llengua catalana en el context europeu. Tot seguit hi haurà un col·loqui amb els assistents.

Està prevista l'assistència de la consellera de Cultura, Participació i Esports, Francesca Tur, i del vicepresident i conseller d'Innovació, Recerca i Turisme, Gabriel Barceló, que obriran i tancaran l'acte, respectivament.  

La celebració del Dia Europeu de les Llengües acabarà amb una breu actuació musical a càrrec de dos membres del grup Posidònia Folk, Marta Elka i Antoni Pastor. 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.