Setmanari d'informació local - 138 anys

Catalina Soler, nova presidenta del PP de Felanitx

13685
PP

Després del congrés local del Partit Popular de Felanitx d'aquest dilluns, Catalina Soler ha estat proclamada nova presidenta de la junta local amb el 100 % dels vots favorables.

Soler substitueix en el càrrec Biel Tauler (portaveu Grup Municipal Popular); que queda integrat en una candidatura en què també figura Maria Vidal (Secretària General), Antoni Peña (portaveu), Joana Maria Adrover (tresorera), Antoni Grimalt (secretari de política local), Glòria Cerdà (secretària d'actes socials), Pedro Acosta (secretari de Coordinació), Bàrbara Barceló (secretària de Joventut i Política Juvenil), Albert Fecke, Pedro Vicente Calçat, Sebastià Adrover, Alberto Martín, Joan Bordoy, Rafel Nicolau, Margarita Bergas, Enric Muñoz, Maria Antònia Binimelis, Felip Martín, Catalina Maria Artigues, Jaume Montserrat, Margalida Sureda, Maribel Pintor, Joan Esteva, Rafel Socias, Juan Ramón Vidal i Catalina Vidal.

En el seu discurs de proclamació, Catalina Soler, ha volgut incidir que està «tan il·lusionada que és com si fos el primer dia en què estic entrant en política. Ara bé, mai he deixat de fer feina per a Felanitx». En aquest sentit ha afegit que en la candidatura «es combina la veterania amb la joventut. Tots sumam i de cada vegada som més forts. No tenc cap dubte que el del Partit Popular és el projecte guanyador».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.