Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS participa en la manifestació que reclama «el dret a votar» del poble català

14059

La formació ecosobiranista ha participat en la manifestació que ha recorregut els carrers de Palma per donar suport al referèndum de Catalunya

«En resposta a la deriva autoritària per part de l'Estat espanyol amb Catalunya, la ciutadania ha sortit al carrer per defensar la democràcia», han assenyalat des de MÉS. Des de la formació ecosobiranista han participat activament a la manifestació organitzada per la Coordinadora d'Entitats per la Democràcia, sota el lema 'Per la democràcia'. La mobilització de caràcter «festiu i pacífic» ha recorregut els carrers de Palma per donar suport a Catalunya i entre els crits que s'han pogut escoltar destaquen: «Democràcia» i «deixau votar el poble català».

En l'acte han participar els dos coordinadors de MÉS per Mallorca, David Abril i Bel Busquets, així com diferents membres de l'executiva com Lluís Apesteguia, Miquel Gallardo, Antoni Reus o Margalida Capellà, i altres càrrecs de la formació ecosobiranista.

«L'Estat espanyol encara ara està actuant desmesuradament amb el poble català suspenent arbitràriament part de l'autonomia catalana, perseguint representats i gestors públics, a més de limitar els drets d'expressió, reunió i informació, entre d'altres, tot declarant estat d'excepció encobert», han denunciat des de MÉS.

Seguiment de l'1 d'Octubre a Catalunya

Una comitiva de MÉS per Mallorca viatjarà a Catalunya aquest diumenge 1 d'octubre per a seguir en directe el Referèndum. Hi aniran un grup de deu persones, entre les quals hi ha la diputada Joana Aina Campomar, i altres membres de MÉS de l'executiva com Biel Frontera i Alice Weber. Així com l'exbatle de Manacor Miquel Oliver o el batle de Felanitx, Joan Xamena, i la regidora de Palma Neus Truyol, entre d'altres.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.