Setmanari d'informació local - 138 anys

La seu de Podem Eivissa acull un debat entre els candidats a la secretaria general

14089
A l'acte hi han assistit les candidates Laura Camargo (Construint Podem), Mae de la Concha (Amb Totes Podem), Cristina Gómez (Som Bases). | Podem

La seu de Podem a Eivissa ha acollit aquesta dissabte la presentació de les diverses candidatures a la Secretaría General del partit, al Consell Ciutadà Autonòmic, a la Comissió de Garanties Democràtiques així com els candidats dels cercles. L’acte ha tingut una durada de tres hores i ha atret a un gran nombre de militants i simpatitzants que han omplert la seu i han pogut participar en el debat realitzant preguntes a les candidates.

Pel que fa a les candidatures a la secretaria general, han assistit les candidates Laura Camargo (Construint Podem), Mae de la Concha (Amb Totes Podem), Cristina Gómez (Som Bases). Jorge Sans d’El Podem que Volem no ha pogut assistir a causa de la seva recent paternitat, i ha estat representat per altres membres de la seua candidatura.

A les seves respectives intervencions, les candidates han exposat els diversos aspectes del seu projecte com l’organitzatiu –i el paper d’Eivissa dins l’organigrama de Podem Balears- i el polític, amb les seues respectives visions de la feina realitzada fins ara i del futur polític que es dibuixa tant a Eivissa com al conjunt de les Illes.

Les quatre candidates han coincidit en senyalar que comença una nova etapa de Podem a les Balears, i que aquest nou camí «ha d’estar caracteritzat per la unió i per una dinamització dels cercles».

La sessió ha començat amb una intervenció del secretari general, Alberto Jarabo, qui ha celebrat l’apertura d’aquesta nova etapa dins la formació, ha recordat moments com el míting celebrat al Palma Arena i ha celebrat la feina en equip realitzada fins ara: «Balears som una de les comunitats amb més militancia i tant a Eivissa com a Balears hem estat la primera força política progressista a les darreres eleccions generals. Ho hem aconseguit sense crèdits bancaris i només amb les mans de la gent que ens dona suport».

El secretari general de Podem Balears ha destacat que la influència de la formació en el conjunt de la societat a través de la seva presència als parlaments és «molt necessària», i que ara s’enfronta amb el repte de la governabilitat estatal i autonómica: «Això només s’aconseguirà amb més cohesió i amb més arrelament».

Tensió política

A la seva intervenció, Jarabo ha denunciat la situació de tensió política que s’ha creat a l’entorn del conflicte polític amb Catalunya: «S’està creant una situació d’excepcionalitat democràtica i un augment de l’odi», i ha denunciat que aquest clima s’ha traduït amb «amenaces que han rebut membres de Podems i treballadors de les nostres seus a Menorca i a Palma durant aquesta setmana».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.