Setmanari d'informació local - 138 anys

Mae de la Concha reconeix la seva intenció d'entrar dins el Govern

14217

La diputada Mae de la Concha ha evitat opinar sobre la possible entrada de Podem al Govern durant l'acte de proclamació com a nova secretària general del partit i ha apel·lat a la necessitat de millorar la comunicació entre illes per a treballar «de forma més activa». De la Concha ha explicat que l'entrada al Govern dependrà del que sigui millor pel «bé comú» tot i que ha assegurat que «en política cal tenir com més possibilitats obertes millor».

Malgrat el «convenciment» de l'ara secretari general, Alberto Jarabo respecte a formar part del Govern, la diputada ha manifestat ser partidària de consensuar les decisions. «No vaig voler especificar-ho en el meu programa. És un debat que s'ha d'obrir a totes les bases», ha afegit. En canvi, de la Concha ha aclarit que sí que té intenció d'arribar a governar, ja que «si no governam, no podrem canviar les lleis, només podrem posar a debatre i denunciar situacions d'injustícia i corrupció».

Sobre si ja ha pensat quan reunir-se amb la presidenta del Govern, Francina Armengol, la secretària general ha comentat que «avui és un dia per celebrar» i que «ja hi haurà temps després de posar en marxa l'agenda i de donar prioritats». Així mateix, també ha explicat que, tot i que li ha semblat «excel·lent» les funcions de Laura Camargo com a portaveu parlamentària, de la Concha ha declarat que la seva continuïtat dependrà de la decisió que es prengui en el Consell Ciutadà de Podem a les Balears.

Durant l'acte, celebrat a la seu de Podem i en el qual han assistit, entre d'altres, Jarabo i el diputat Juan Pedro Yllanes, la secretària general ha reconegut que li hauria agradat que els altres tres candidats haguessin acudit a la roda de premsa. En la disputa per la Secretaria General, la diputada Mae de la Concha ha obtingut un total de 751 punts (el 47,56 per cent del total); la portaveu parlamentària de Podem, Laura Camargo, ha estat la segona més votada amb 657 punts (el 41,61 per cent). Per la seva part, els aspirants Cristina Gómez i Jorge Sans han rebut 122 i 49 punts, respectivament.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.