Setmanari d'informació local - 138 anys

Podem vol que el Parlament se sumi a la Taula per la Democràcia que condemna la repressió policial

14297

El Grup Parlamentari Podem ha presentat aquest dilluns una Proposició no de Llei (PNL) perquè la Cambra s'adhereixi a la Taula per la Democràcia per condemnar la «repressió que va patir el poble català amb les actuacions policials» que varen tenir lloc en contra el referèndum de l'1 d'octubre, i en la qual s'insta que s'obri el diàleg entre el Govern espanyol i el català.

En la iniciativa, que serà debatuda en la Comissió d'Afers Socials i Drets Humans, també s'insta que el Govern espanyol i la Generalitat se sumin «a la taula de partits que estan a favor de la llibertat i la convivència a Catalunya».

El diputat de Podem Carlos Saura ha explicat que en la proposta es reclama una solució al conflicte que, segons ha dit, «passa per la dimissió de Mariano Rajoy». «Com a Parlament demanam aquesta dimissió i que la Comissió Europea faci una investigació sobre el que va passar el diumenge 1 d'octubre», ha afegit sobre aquesta qüestió.

«S'està demostrant la incapacitat d'un Govern espanyol que no vol dialogar», ha afirmat Saura, que ha indicat que des del Parlament demanen que hi hagi, «d'una vegada per totes, una solució al conflicte».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.