Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS per Mallorca veu amb preocupació la normalització de manifestacions feixistes

14299

Els portaveus de MÉS per Mallorca, Bel Busquets i David Abril han deixat palès el rebuig absolut a la violència i la seva preocupació per la normalització de les manifestacions feixistes presents a les mobilitzacions per la 'unitat d'Espanya'.

Abril ha lamentat la presència a les manifestacions de símbols, gestos i càntics feixistes com la cançó Cara al Sol. «No s'haurien de tolerar en ple segle XXI». Busquets en aquest sentit ha lamentat que hagin de «recórrer a aquesta simbologia per defensar la unitat d’Espanya».

Els portaveus han destacat el gran exemple de civisme que han estat les manifestacions a favor del dret a decidir del poble català, que han tengut lloc tant a Catalunya com a altres bandes. Aquestes mobilitzacions exemptes d'incidents contrasten amb la del passat dissabte on a Palma un grup de manifestants varen destrossar una paradeta de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca i varen agredir a una dona que va rebre una pedrada a la cara. «No pot ser que hi hagi aldarulls a les manifestacions. Les mobilitzacions que varen tenir lloc la setmana passada a favor de la democràcia en contra de la violència a Catalunya, varen ser alegres i pacífiques», ha assenyalat Busquets.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.