Setmanari d'informació local - 138 anys

El Parlament acollirà la final de la V Lliga de debat universitari

14317

El Parlament acollirà el 23 de febrer la final de la V Lliga de debat universitari, que tendrà lloc del 20 al 22 de febrer a l'edifici de Sa Riera. Les inscripcions, que ja es poden fer online, tenen de termini fins al 15 de desembre, segons ha informat en un comunicat el Parlament.

El president del Parlament de les Balears, Baltasar Picornell, ha rebut en audiència a la vicerectora de Projecció Cultural i Universitat Oberta, Joana Maria Seguí, i la vicerectora d'estudiants de la Universitat de les Illes Balears (UIB), Isabel Rodríguez, per conversar sobre la celebració de la V Lliga de debat universitari.

La participació en aquesta activitat inclou una formació complementària que consisteix en un taller d'oratòria a Mallorca, amb la professora Mila Melero, i a Menorca, Eivissa i Formentera impartiran Tècniques de comunicació verbal i no verbal, amb la professora Francesca Vidal. Pel que fa a la final de la Xarxa Vives, que se celebrarà del 16 al 20 d'abril a la Universitat Miguel Hernández d'Elx, el debat anirà sobre si és Occident responsable del sorgiment de l'Estat Islàmic.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.