Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell destinarà 900.000 euros recuperats de casos de corrupció als serveis socials de Mallorca

14377

El ple d'aquest dimecres del Consell de Mallorca ha acordat que els doblers retornats a la institució insular pels casos de corrupció seran destinats als serveis socials. Concretament, el Consell de Mallorca pagarà un nou centre per a persones sense sostre amb els doblers recuperats de les sentències de corrupció durant el 2016.

Es tracta de les sentències condemnatòries dels casos Can Domenge i Voltor, protagonitzats pels polítics d’Unió Mallorquina. El nou centre serà gestionant per l’IMAS. En paraules del president de la institució: «Les nostres accions demostren que la nostra forma de governar i fer política és ben diferent del que hem viscut fins ara. Uns es dedicaven a saquejar les arques públiques, mentre que nosaltres dediquem els dobles robats a qui més ho necessita».

El nou centre servirà per descongestionar Ca l’Ardiaca de Palma, que ja compta amb 120 usuaris i ha quedat petit. El total dels doblers recuperats són 900.742 euros. «Aquesta només és una primera passa. Seguim ferms en la nostra idea de recuperar tots els doblers. Aquesta és la diferència amb el PP. Ells no volen esclarir tots els casos que els envolten i molt menys recuperar els doblers per revertir-los de nou a la societat. El nostre compromís de lluita contra la corrupció és ben clar. El PP no pot dir el mateix», ha explicat el president Ensenyat.

El president també ha volgut fer una valoració de l’acord del ple d’aquest dimecres, on s’ha aprovat el canvi de titularitat de la residència Miquel Mir, que passarà a formar part de la xarxa de residències del Consell. «Amb aquesta mesura, dotarem de més entitat la xarxa assistencial del Consell», ha explicat el president Ensenyat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.