Setmanari d'informació local - 138 anys

Preocupació per la zonificació turística a Pollença

14413

L'Associació de veïnats del Port de Pollença, la de veïnats de Cala Sant Vicenç, l'Associació Comerç Pollença (AVPP), la de restauradors de Pollença i la d'Empresaris de Viles Turístiques han traslladat a l'alcalde de Pollença, Miquel Àngel March, la seva preocupació per la zonificació prevista en la llei turística i el repartiment de places.

Els representants de les diferents associacions han expressat a l'alcalde la seva preocupació per l'aplicació de la llei turística atès que «l'economia de Pollença se sustenta pel lloguer d'habitatges turístics», segons ha explicat el portaveu de l’AVPP i president dels empresaris de viles, Miquel Cifre.

Els comerciants i restauradors van constatar la importància de no restringir, ja que «si es fa una restricció molt forta el comerç quedaria reduït a res. Aquí no hi ha grans hotels i, si això es restringeix molt, afectarà al comerç», expliquen.

Pel seu costat, els veïnats de Cala Sant Vicenç van posar sobre la taula la problemàtica que té aquest nucli costaner, el més deprimit de terme, on una restricció posaria en perill la seva «supervivència».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.