Setmanari d'informació local - 138 anys

'El documental per esquerdar el consens turístic'

14431

Ja són 274 les persones i col·lectius que han participat en el finançament del documental Tot Inclòs, arribant a cobrir la xifra de 11.060€, un 79% del necessari, han assegurat els membres de l'organització del documental. 

Des de Tot Inclòs han informat que encara falten 2.905€ per assolir el pressupost mínim. Per això, «amb unes aportacions similars a les que hem tengut fins avui, necessitem uns 75 finançadors més», han assenyalat.

En aquest sentit han explicat que falta una setmana per acabar la primera fase (el dimecres 18 d'octubre serà el darrer dia), pel que necessiten arribar al pressupost mínim i garantir que es pot tirar endavant el documental. L'organització ha recordat que, si no s'assoleix la xifra de 14.000€, no rebran cap dobler, «pel que perdríem els més d'11.000 € recaptats fins avui».

En tal cas, «el projecte perillaria», ja que lamenten que no es veuen capaços d'obtenir tal quantitat de doblers per altres vies; «per tal de garantir la independència i llibertat del projecte, no som partidàries de subvencions, ni públiques ni privades». És per això que han demanat una darrera empenta «ben forta» per assegurar la posada en marxa del projecte.

Per tant, recorden que tots aquells que vulguin fer una aportació econòmica i encara no l'hagin feta, «ara és l'hora!». A continuació teniu els enllaços per compartir el projecte; també podeu seguir –o recomanar– els nostres perfils a les xarxes socials:

https://ca.goteo.org/project/tot-inclos

http://totinclos.cat/

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.