Setmanari d'informació local - 138 anys

L'STEI anima a «no defallir i seguir lluitant», en solidaritat amb Cuixart i Sànchez

La Intersindical ha transmès un missatge de solidaritat als familiars i amics

14533

L’STEI Intersindical ha volgut transmetre «en primer lloc», un missatge de solidaritat amb els familiars, amics i companys de lluita dels dos líders de l’ANC i d’Òmnium Cultural, empresonats aquest dilluns vespre per ordre de la jutgessa Lamela.

Des de la Intersindical consideren que aquest fet és «inacceptable», a més de ser «una mostra clara de la connivència entre el poder legislatiu i l’executiu, que van a la una en contra del procés que fa un temps s’ha encetat al Principat de Catalunya». En aquest sentit, han explicat que l'STEI Intersindical considera que aquestes detencions són un «atac frontal a drets tan bàsics dins una democràcia com són el de manifestació, el de llibertat d’expressió o el de reunió; i que posen de manifest la poca cultura democràtica de l’Estat espanyol que, anys després de la dictadura franquista, torna tenir presos polítics». 

Per això, explica la Intersindical, «refermam la nostra voluntat de seguir endavant en la lluita, a no callar i a resistir amb dignitat i serenor tots els atacs d’un estat que no respecta els drets més elementals». Igualment, han afegit, «encoratjam tothom a participar en tots aquells actes que es convoquin en suport a la democràcia, les llibertats cíviques i per la llibertat dels companys Jordi Sànchez i Jordi Cuixart».

«En darrer terme, des de l’STEI volem enviar un missatge d’ànims i suport als companys de l’ANC i d’Òmnium Cultural. No defallim, la lluita continua!», han emfatitzat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.