Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern oferirà feina i autonomia a les dones víctimes per violència masclista

14749

El Govern posarà en marxa el 2018 un programa que permeti garantir un lloc de feina i autonomia durant un any a totes les dones que hagin estat víctimes de violència masclista. Així ho ha avançat aquest dimarts durant el Debat de política general la presidenta del Govern, Francina Armengol, qui ha assegurat que es tracta d'una política «pionera» que defineix «quin tipus de societat volem ser: una societat forta i solidària capaç d'estar al costat dels qui més ho necessiten».

Així mateix, la presidenta de l'executiu ha manifestat que hi ha mostres que la societat avança cap a la justícia i la igualtat i que s'han fixat criteris socials en les contractacions de serveis públics. Igualment, ha destacat la signatura del pacte contra les violències masclistes. «Segurament el pacte més important de tots els que hem signat», ha dit.

«Davant aquesta xacra, la nostra societat no admet ni fissures ni matisos. I ha estat a l'altura. Entre tots, concretam 135 mesures que hem començat a aplicar. Unes mesures que s'afegeixen a les quals incorpora la Llei d'igualtat aprovada per aquest Parlament per combatre la discriminació sexista», ha recordat Armengol. Amb aquest nou pla, la presidenta del Govern desitja que «no tornin a estar mai més soles». «El sofriment, la crisi i la discriminació massa vegades, massa, té rostre de dona. Estarem al seu costat», ha afegit

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.