Setmanari d'informació local - 138 anys

Manacor aprova la moció de MÉS-Esquerra en suport a la comunitat educativa

«Només el Partit Popular ha romput el consens a favor dels mestres»

14767

Aquest dimarts el Ple de l'Ajuntament de Manacor ha aprovat per 16 vots a favor i 4 en contra una moció del Grup Municipal MÉS-Esquerra en suport a la comunitat educativa que incloïa dos acords. D'una banda, rebutjar els «atacs i acusacions» d'adoctrinament polític a l'alumnat fetes recentment al col·lectiu docent i a la comunitat educativa i, d'altra banda; reconèixer i valorar «com a imprescindible» la tasca que realitzen els docents i la comunitat educativa als centres escolars del municipi.

Des de MÉS-Esquerra recorden que arran de la situació política a Catalunya s'ha iniciat una campanya de «desprestigi contra la comunitat educativa i un atac directe al col·lectiu docent que també ha arribat a les Balears». Davant aquesta situació MÉS-Esquerra va registrar una moció per tal que l'Ajuntament es manifestàs davant acusacions «tan delicades i és el text que aquest dimarts ha defensat el regidor i exdelegat d'Educació, Sebastià Llodrà, al Ple.

Per la seva banda, el portaveu de MÉS-Esquerra, Joan Llodrà, ha manifestat al respecte: «L'Ajuntament ha respost positivament perquè tant esquerres com dretes han votat en defensa del col·lectiu docent. Però hi ha hagut l'excepció del Partit Popular, que en boca de la nova portaveu i presidenta, Maria Antònia Sansó, no ha estat a l'alçada i hi han votat que no».

Llodrà ha lamentat que el Partit Popular, «emetent un comunicat de premsa en què obvia que els seus socis de govern també han donat suport a la moció, hagi posat en un segon terme d'actualitat informativa allò que havia de ser la notícia d'avui: la renúncia del batle Rosselló i l'explicació de la seva obra de govern». «L'oposició ha estat més cortès amb el batle Rosselló que el seu propi partit que el contraprograma», ha dit Llodrà.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.