Setmanari d'informació local - 138 anys

Cultura obre la convocatòria per a les proves de català de gener del 2018

S'han fet alguns canvis al calendari «amb l’objectiu de reduir els terminis»

14783

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports, a través de la Direcció general de Política Lingüística, ha obert la convocatòria de proves de català dels nivells A2, B1, B2, C1, C2 i llenguatge administratiu que tendran lloc el gener del 2018. Segons han informat, s'han produït alguns canvis al calendari en comparació a convocatòries passades amb l'objectiu de reduir els terminis. Així, es preveu realitzar algunes de les proves escrites entre setmana (en aquest cas, a l'horabaixa).

D'aquesta manera, el dimarts 23 de gener tendran lloc les proves escrites dels nivells A2 i B2; el dissabte 27 de gener, les proves escrites dels nivells B1, C1 i C2; el dimecres 7 de febrer: proves escrites de llenguatge administratiu (LA) i el dissabte 17 de març, les proves orals dels nivells A2, B1, B2, C1 i C2.

Des de la Conselleria, han destacat l'augment d'inscripció que s'ha registrat a les últimes convocatòries de proves, havent-hi en la de gener de 2017, per exemple, 5.930 inscripcions, Així, es preveu que aquesta tendència a l'alça continuï. A més, la Direcció general de Política Lingüística té prevista una segona convocatòria anual de proves, al voltant del mes de maig del 2018.

El termini d'inscripció a les proves és del 3 al 16 de novembre de 2017. La inscripció es pot fer telemàticament (a partir del dia 3 de novembre) o presencialment en la Conselleria, en els consells, als centres de Català i a l'Ajuntament d'Alcúdia.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.