Setmanari d'informació local - 138 anys

Cinc locals de Canamunt seran l'escenari de la nova edició del Teatre de Barra

14789

Cinc locals de Canamunt seran l'escenari cada dissabte des del 28 d'octubre fins al 25 de novembre d'obres que giren entorn de cinc autors clàssics, representades en el marc de l'onzena edició del certamen de Teatre de Barra que impulsa l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Palma.

El regidor de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística, Llorenç Carrió, i l'organitzador del certamen, Javier Matesanz, han presentat aquest dimecres la nova edició, sota el títol To be or not to beLa final, on es donaran a conèixer els guanyadors, serà el dissabte 2 de desembre a les 20.30 hores en el teatre municipal Mar i Terra.


Amb un preu de 3,5 euros per entrada, cada dissabte es faran cinc passades --20.15, 20.50, 21.25, 22.00 i 22.35 hores--. Les entrades es poden comprar a la llibreria Drac Màgic i el mateix dia de les funcions al bar La Tortilleria.

Els bars d'aquesta edició són Ca la Seu, Gaudí Cocktail Bar, Molta Barra, Brick Hotel i D'LliriosEn aquests locals es representaran les obres 'Lorca. Cavalls sota l'sorra' (Ca la Seu) de l'autor Rafel Gallego i dirigida per Josep R. Cerdà; 'Albee. Tractament Woolf' (Gaudí Cocktail), escrita i dirigida per Lara Díez; 'Beckett. Tot emborratxant Godot' (Molta Escombri), de Jaume Sureda i amb l'adreça de Lucca Bonadei; 'Galverán. Medea no són bromes' (Brick Hotel), escrita i dirigda per Aina Jagla; i 'Shakespeare. La possessió de Hamlet' (D'Lliris), l'autor dels quals i director és Lluís Valencià.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.