Setmanari d'informació local - 138 anys

La sèrie 'Treufoc' d’IB3, comprada per una distribuïdora internacional

14819

La sèrie 'Treufoc', d’IB3, ha estat comprada per una distribuïdora internacional de venda de sèries, segons ha anunciat aquest dijous el director general de l'ens de radiotelevisió pública de les Balears, Andreu Manresa. Així ho ha indicat en resposta a una pregunta del PP durant la Comissió de control sobre la radiotelevisió balear en el Parlament.

Segons ha explicat, és la primera vegada en la història d’IB3 que una sèrie de ficció de producció pròpia es distribuirà internacionalment, si bé  empreses amb presència internacional ja s'havien interessat anteriorment per altres produccions de la televisió pública balear, com el documental 'Nàufrags de l'evolució'. Actualment, IB3 està acabant de tancar els detalls del contracte amb l'empresa interessada, segons ha assenyalat Manresa, que considera que aquesta operació és una «evidència de la capacitat creativa del sector audiovisual» de les Illes. El director general també ha destacat «l’aposta avantguardista estètica i conceptualment per rejovenir la televisió».

La sèrie, estrenada al maig, és una ficció policial d'intriga en la qual un grup de recerca format per dos agents, una experta informàtica i un forense hauran de donar caça a l'autor d'una sèrie d'assassinats que imiten crims ocorreguts a Mallorca durant el segle XVII, durant la guerra de Canamunt i Canavall.

"Ib3 no és morta"
En resposta a la pregunta del PP sobre els nivells d'audiència, Manresa també ha avançat que la televisió pública preveu introduir nous programes que s'estan preparant.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.