Setmanari d'informació local - 138 anys

Lufthansa connectarà Menorca amb Frankfurt

14827

Lufthansa ha anunciat el llançament d'una nova ruta que connectarà l'Aeroport de Maó amb la ciutat alemanya de Frankfurt a partir del 28 d'abril de l'any que ve. L'aerolínia alemanya operarà dos vols setmanals entre Menorca i l'aeroport de Frankfurt. 

En aquesta línia, Lufthansa ha assenyalat que la intenció és promoure el trànsit de passatgers d'entrada i sortida, millorant les connexions entre l'illa i les seves destinacions a tot el món.

Hora de sortida i hora d’arribada

El vol partirà des de Frankfurt el dissabte a les 15:00 h i arribarà a Menorca a les 17:05 h. L'avió de retorn sortirà el mateix dia a les 18:05 h des de l'Aeroport de Maó i aterrarà a la ciutat alemanya a les 20:10 h. Aquests nous vols de Lufthansa s'uneixen a l'oferta actual de Eurowings, membre de Lufthansa Group, que ofereix quatre vols setmanals entre Menorca i Düsseldorf, operant cada dimecres i diumenge.

Els preus

La companyia operarà la nova ruta amb avions Airbus A319, amb capacitat per 138 passatgers. Els bitllets per a les noves freqüències ja estan a la venda en agències de viatge i la pàgina web de l'aerolínia des de 85 euros només anada i des de 169 euros anada i tornada.

«Per a nosaltres és una alegria començar a operar a Menorca la propera primavera. D'aquesta manera, consolidam la nostra forta voluntat de millora del mercat espanyol després de les recents incorporacions», ha assenyalat el director general de Lufthansa Group per a Espanya i Portugal, Carsten Hoffmann. «Ens alegra contribuir així també a l'economia i a les comunicacions de les diferents regions d'Espanya, connectant els seus ciutadans amb la resta del món, sempre amb productes i serveis de la més alta qualitat», ha remarcat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.