Setmanari d'informació local - 138 anys

Rajoy diu que dissol el Parlament i convoca eleccions autonòmiques

14869

A les 20.20 h d’aquest divendres, 27 d’octubre, el president del Govern espanyol ha respost. Ho ha fet per anunciar com s’aplicarà l’article 155. D’aquesta manera Rajoy ha aprovat «el cessament del president de la Generalitat, el vicepresident i els consellers», «extinció de les oficines del president i vicepresident, del Diplocat, oficines a l’estranger», «cessament del director general de la policia de la Generalitat». És per això que, segons Rajoy, «aquestes decisions són per restituir l’autogovern i la legitimitat democràtica».

«La independència és trista i desoladora, està basada en mentides i imposicions»

Mariano Rajoy ha afirmat que «la independència és trista i desoladora, està basada en mentides i imposicions» i que per això «cal tornar la normalitat a la vida quotidiana».

«No es tracta de retallar l’autogovern»

«No es tracta de retallar l’autogovern» però paral·lelament Rajoy respon: «he dissolt el Parlament i el 21 de desembre hi haurà eleccions autonòmiques a Catalunya». «Mai no hem volgut arribar a aquesta situació. No es tracta de suspendre l’autonomia» ha afegit.

La compareixença de Rajoy ha acabat amb un «gràcies». Ha donat les gràcies «al PSOE i a Ciudadanos, i a Pedro Sánchez i Albert Rivera».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.