Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern inicia el procés participatiu del Pla de Cultura

14887
La Conselleria de Cultura, Participació i Esports ha iniciat al carrer el procés participatiu del Pla de Cultura de les Illes Balears 2017-2027 (PdeC). | CAIB

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports ha iniciat al carrer el procés participatiu del Pla de Cultura de les Illes Balears 2017-2027 (PdeC) d'acord amb el compromís de ser un document participatiu.

Aquest dissabte i diumenge ha participat en la Fira de l'Oci d'Inca amb una paradeta, situada al carrer Major, de l'Institut Balear de la Joventut (IBJove) compartida amb el Pla de Cultura, del qual durant tot el dia s'ofereix als ciutadans interessats un conjunt de postals que la Conselleria ha editat per poder recollir les opinions sobre les necessitats i reclamacions en matèria cultural.

El procés participatiu és l'eix vertebrador del Pla de Cultura perquè l'acord i text final resultant sigui el més consensuat possible amb els agents que constitueixen el teixit cultural de les Illes Balears, i això inclou la ciutadania, perquè és en aquesta on han de retornar els beneficis que la cultura genera.

Acció de carrer

Aquesta és la primera acció de carrer pel que fa a la difusió de l'elaboració del Pla de Cultura i a la recollida d'opinions ciutadanes, una acció que s'anirà repetint a la resta de pobles i d'illes per estar en contacte amb el ciutadà.

Tal com es va anunciar el passat mes d'agost en la presentació del document inicial del PdeC, a finals d'any es farà la presentació d'un nou document, el document segon, del Pla de Cultura de les Illes Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.