Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] El Govern estrena un canal de YouTube amb testimonis de joves

15023

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports, per mitjà de l’Institut Balear de la Joventut (IBJove) i a través de l’Observatori de la Joventut de les Illes Balears (OBJIB), estrena Mirada Jove, una proposta per establir un canal de participació on recollir els testimonis dels joves de les Balears perquè aquests es puguin publicar a través de YouTube.

Mirada Jove forma part del projecte 15 mesos, 15 temes, projecte que neix amb la intenció de donar veu als protagonistes de les polítiques de joventut, «ja que les actuacions en aquesta matèria han de donar resposta a les necessitats, els interessos i a les expectatives dels i les joves i per aconseguir-ho és imprescindible la seva participació».

A més a més, 15 mesos, 15 temes és un projecte adreçat als joves i fet per joves, ja que es contextualitza i queda lligat a la convocatòria del Programa SOIB JOVE-Qualificats Sector Públic, cofinançament del Fons Social Europeu (FSE) i la Garantia Juvenil que ha possibilitat la contractació en pràctiques de dues persones joves amb formació acadèmica i professional de grau superior en l’àmbit audiovisual per un període de 15 mesos.

A través de Mirada Jove es donarà a conèixer l’opinió de joves illencs al voltant de qüestions que els afecten: la identitat juvenil, els estudis, la felicitat, l’oci, l’ocupació, l’habitatge, la insularitat, la cultura... Cada mes, durant 15 mesos, es tractarà un tema i es publicarà un vídeo al canal de YouTube de l'OBJIB cada divendres que es vincularà a les xarxes socials en matèria de joventut dels perfils del mateix OBJIB (Instagram, Facebook, Twitter).

Aquest divendres dia 3 de novembre s’estrena el primer vídeo de Mirada Jove: aquest mes els joves i les joves parlen sobre què significa ser jove, quan es deixar de ser-ho, el sentiment de generació, les amistats... En definitiva, sobre com es configura la identitat juvenil.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.