Setmanari d'informació local - 138 anys

La CUP Palma demana «el trencament de tots els pactes amb el PSIB-PSOE a totes les institucions de les Illes»

15069
Un cartell reclamant la llibertat dels Jordis i la resta de presos polítics catalans. | E.P./dBalears

La Candidatura d’Unitat (CUP) de Palma ha volgut fer aquest dissabte una sèrie de valoracions al voltant del moment polític que viu Catalunya i ha reclamat als partits sobiranistes illencs que trenquin els pactes amb el PSIB-PSOE.

La CUP ha volgut compartir, en primer lloc, «que estam vivint moments de màxima gravetat: una part del nostre país està vivint el principal cop a l’autogovern, a la democràcia i a les llibertats individuals». «Aquest dur embat cap al poble de Catalunya suposa de retruc un cop també cap a la població de les Balears i cap a la resta de demòcrates del món», ha manifestat la formació.

A l'alçada

Així doncs, l’organització ha considerat «que els partits polítics que governen les institucions de les illes ha d’estar a l’alçada dels durs moments que vivim, com sí ho està la societat civil, organitzant-se als diversos agents sorgits arreu de les illes per defensar la democràcia».

Per tot això, des de la CUP Palma han demanat als partits polítics progressistes «que trenquin tots els pactes de govern a totes les institucions illenques amb el PSIB-PSOE per la seva participació en aquet cop a la democràcia».

«Aquests moments de màxima gravetat demanen gestos valents, per la llibertat dels presos polítics, per la restauració de l’autogovern, ara més que mai toca estar al costat de la democràcia», ha conclòs la formació.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.