Setmanari d'informació local - 138 anys

Antoni Camps: «És un profund error duplicar l’impost de turisme sostenible»

15131

El diputat del PP Antoni Camps ha qualificat de «profund error» la decisió de duplicar l'impost de turisme sostenible i ha acusat al Govern d'estar creant a les Balears una destinació «poc competitiva mentre la resta estan despertant». En aquest sentit, Camps ha assegurat que s'estan «posant pedres damunt la teulada» i ha afegit que «els anglesos estan cercant altres destinacions més barates».

En resposta, la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques, Catalina Cladera, ha afirmat que és «una fal·làcia» dir que la pujada de l'impost acabi afectant la demanda, «quan afecta més la pujada de preu dels hotelers». «És un impost redistributiu, una eina molt útil i una palanca inversora que fa molt bé a les nostres illes», ha sostengut la consellera.

Pacte fiscal

D'altra banda, el diputat ha recriminat a Cladera que el Govern hagi pactat amb Podem i no amb el PP el Projecte de llei de pressupostos. «Ha preferit pactar amb els extrems i no amb la centralitat. Només li demanàvem un pacte fiscal, reduir la imposició. Quin problema tenen en baixar els impostos?», ha dit Camps.

A això, la consellera li ha demanat que «si volen baixar els impostos han de dir d'on pensen retallar» i li ha demanat que sigui «honest» i que no tracti «d’enganyar» als ciutadans. «És pura propaganda electoral quan hi ha eleccions», ha afegit.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.