Setmanari d'informació local - 138 anys

Barceló afirma que s'han de millorar les xifres de l'hivern i equilibrar les de l'estiu

15301

El vicepresident del Govern i conseller d'Innovació, Recerca i Turisme, Biel Barceló, ha remarcat que no es pot «créixer més a l'estiu» i ha explicat que s'ha d'apostar per la qualitat i no per la quantitat de turistes.

Així ha respost el conseller al diputat del PP Miquel Jerez, qui s'ha interessat per conèixer la valoració de la fira World Travel Market, celebrada a Londres entre els dies 6 i 8 de novembre.

En aquest sentit, el diputat ha explicat que molts senyals alerten d'un «descens de les vendes pel Brexit» i per la devaluació de la moneda d'altres països i ha criticat l'actitud amb la qual es va presentar el Govern a la fira. «Vostès critiquen i amenacen els empresaris perquè diuen que l'ecotaxa no és una bona idea», ha afegit.

Per la seva banda, Barceló li ha demanat a Jerez «rigor» i li ha assegurat: «S'han de millorar les xifres d'hivern i equilibrar les d'estiu».

Així mateix, el vicepresident ha recordat que la despesa turística britànica s'ha incrementat un 16 per cent en els mesos d'hivern i primavera i que l'Oficina de Turisme de Londres pronostica un augment del 23 per cent de turisme britànic a l'hivern per a aquest any.

Igualment, ha indicat que a Mallorca i a Eivissa es registrarà un augment de vols en els mesos d'hivern i que a Menorca s'està treballant perquè al febrer o al març hi hagi alguna companyia aèria que pugui cobrir les rutes de Monarch.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.