Setmanari d'informació local - 138 anys

Dimiteix Pilar Carbonell, qui serà substituïda per Antoni Sansó

15379

El vicepresident del Govern i conseller d'Innovació, Recerca i Turisme, Biel Barceló, ha acceptat aquest dijous la dimissió de Pilar Carbonell com a directora general de Turisme. Qui serà substituïda per Antoni Sansó, que fins ara era assessor tècnic d'aquesta conselleria.

Després d'anunciar que ha acceptat la seva dimissió, Barceló ha defensat el treball realitzat per Carbonell, i ha explicat que confia «plenament» en què la investigació judicial en la qual està implicada «conclourà que no ha comès cap delicte en l'exercici del seu càrrec». Des del Govern recorden que quan es va tenir coneixement de la implicació d'alguns funcionaris del Departament d'Ordenació Turística en el 'cas Cursach', es va obrir una investigació interna, es va posar tota la informació en coneixement de la Fiscalia i el Consell de Govern va aprovar la personació en el cas per defensar l'interès general.

Arran de la citació de la fins ara directora general de Turisme com investigada, Carbonell ha posat el seu càrrec a la disposició del vicepresident, que ha acceptat la seva dimissió perquè «no hi hagi cap ombra de dubte sobre l'actuació de cap membre del Govern». Per la seva banda, Sansó té una àmplia experiència en l'administració pública i en el sector turístic. Ha estat conseller de Cultura del Consell, diputat en el Parlament, gerent del Cofuc i regidor de Turisme de l'Ajuntament de Sant Llorenç, entre altres càrrecs. En l'àmbit privat, ha estat gerent de l'Associació Hotelera de Cala Millor, i ha treballat en diferents empreses del sector turístic.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.