Setmanari d'informació local - 138 anys

Sus a la nova convocatòria del circuit TalentIB

15433
Sus a la nova convocatòria del circuit TalentIB. | CAIB

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports, a través de l'Institut d'Estudis Baleàrics obre una nova convocatòria de propostes artístiques i espais del circuit TalentIB. Des del 16 al 26 de novembre es poden presentar noves sol·licituds per formar part del catàleg d'artistes i espais del sector musical i teatral de les Illes Balears.

TalentIB és el projecte de l'Institut d'Estudis Baleàrics que consisteix a establir circuits artístics entre les illes. L'objectiu és fomentar el moviment d'espectacles d'arts escèniques i música, d'exposicions i d'activitats literàries entre Formentera, Eivissa, Menorca i Mallorca.

Els espais inscrits al catàleg tenen a la seva disposició l'inventari d'artistes i espectacles, i poden contractar les actuacions que consideren més adients. L'Institut d'Estudis Baleàrics paga uns honoraris fixos als artistes que faciliten que siguin contractats d'una illa a una altra. Els espais, per la seva banda, els abonen una altra part dels seus honoraris.

Calendari definitiu

El calendari definitiu d'actuacions del circuit TalentIB d'aquest trimestre es publicarà el 22 de desembre. Les propostes incloses dins el catàleg de 2017 no s'han de tornar a presentar, ja que queden incloses en el catàleg si no se'n demana expressament la retirada.

Podeu consultar, en el següent enllaç, el manual d'ús del circuit de música TalentIB 2018
Podeu consultar, en el següent enllaç, el manual d'ús del circuit d'arts escèniques TalentIB 2018

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.