Setmanari d'informació local - 138 anys

El Grup del PP al Parlament Europeu tria les Balears per a les seves jornades

15539

El Grup Parlamentari Popular Europeu ha escollit les Illes Balears per celebrar a partir del proper divendres, dia 24, les reunions Interinsular i Intermunicipal 2017 que arrencaran a Mallorca i es clausuraran, l'endemà, a Eivissa. Prèviament, el dijous 23, els assistents a aquestes jornades de feina mantindran una primera reunió amb la directiva de CAEB a la seu d'aquesta organització.

Aquestes jornades comptaran amb l'assistència dels eurodiputats Esteban González Pons, Rosa Estaràs, Pilar Ayuso, Agustín Díaz de Mera, Pilar del Castillo, Esther Herranz García, Teresa Jiménez-Becerril, Antonio López-Istúriz, José Ignacio Salafranca Sánchez-Neyra i el vicepresident del Parlament Europeu, Ramón Luis Valcárcel, a més del president del PP Balear, Gabriel Company, i el secretari general de la formació, Toni Fuster.

La Interinsular 2017, que es presentarà amb el títol 'Mallorca en el context europeu', començarà el divendres 24, a les 9.15 h, a l'hotel Gran Meliá Victoria, amb unes paraules de benvinguda a càrrec de Rosa Estaràs i Toni Fuster. Prèviament, a les 9 del matí, mantindran una reunió de feina amb PIMEM. A continuació, se celebraran tres reunions de treball sobre immigració, seguretat i terrorisme; el Brexit i el futur d'Europa coordinades per Agustín Díaz de Mera, Ramón Luis Valcárcel i Antonio López-Istúriz, respectivament. La jornada es tancarà a migdia amb les intervencions de Biel Company i Esteban González Pons.

Per la seva banda, la Intermunicipal 2017, que analitzarà el paper de 'Eivissa en el context europeu', arrencarà dissabte al Centre de Cultura de Jesús amb unes paraules d'obertura a càrrec de la secretària general insular, Ana Costa Guasch, i Esteban González Pons. Posteriorment, tendran lloc les meses de treball 'Polítiques de finançament de projectes de la UE', amb la participació d'Esther Herranz, Pilar Ayuso i l'exdirector general de Pressupostos del Govern balear, Antonio Costa Costa; i 'UE: Eivissa i les polítiques euromediterrànies', amb Teresa Jiménez-Becerril i María Luisa Cava de Llano. Les dues meses estaran coordinades, respectivament, per Javier Marí Álvarez, regidor del PP a Sant Josep, i Miquel Jerez Joan, diputat autonòmic del PP.

La cloenda d'aquesta segona jornada anirà a càrrec de Rosa Estaràs, Toni Fuster i el president del PP Eivissa, José Vicente Marí Bosó.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.