Setmanari d'informació local - 138 anys

Els taxis de les Balears convoquen una aturada contra la plataforma Uber

15761

L'Agrupació Empresarial d'Auto-Taxi i Auto-Turisme de les Balears, afiliada a la Federació Empresarial Balear de Transports (FEBT), ha convocat per aquest dimecres una aturada patronal entre les 13.00 hores i les 15.00 hores contra la plataforma Uber, coincidint amb la jornada d'aturades a nivell estatal.

Així ho ha anunciat en un comunicat el president de l'Agrupació de taxis, Toni Bauzá, qui ha assenyalat que a tot l'Estat, «totes les associacions de taxistes persegueixen un mateix objectiu, és a dir, defensar els interessos del sector», però que a les Balears el cas és «ben diferent».

En aquesta línia, Bauzá ha lamentat que «una de les agrupacions de taxis, l'anomenada Associació d'Autònoms del Taxi tengui concedides davant del Tribunal Suprem un total de 700 llicències VTC, o el que és el mateix, lloguer de vehicles amb conductor».

Finalment, Bauzá ha explicat que si l'Associació d'Autònoms del Taxi de Balears obté finalment les 700 llicències VTC, «està clar que augmentarà el seu nivell de negoci, si bé en detriment directe de tot el sector del taxi a les Balears, perjudicant greument el suport de la resta de companys de professió».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.