Setmanari d'informació local - 138 anys

El PP de Llucmajor demana al Consell ampliar la carretera de s’Estanyol

15817

L'Ajuntament de Llucmajor ha aprovat una moció, a instàncies del PP, amb la qual s'insta a l'equip de govern a reclamar al Consell la «urgent ampliació» de la carretera que connecta al municipi amb s'Estanyol i que actualment està «paralitzada per la Comissió Balear de Medi ambient».

Segons ha informat el portaveu del PP en el municipi, Joan Jaume, «per seguretat, hauria d'ampliar-se urgentment» aquesta via que «registra una gran densitat de vehicles». «Les institucions han de vetllar perquè les nostres carreteres siguin molt més segures. En temporada alta hi ha un gran augment d’accidents en aquesta zona», ha declarat.

La moció ha estat aprovada amb els vots favorables del PI, ASI, Si se puede Llucmajor i PP, mentre que MÉS es va abstenir i el PSIB va votar en contra. D'altra banda, el PP també va presentar una moció amb la qual es
proposa a l'Ajuntament instar a la institució insular a aprovar el PIAT de manera consensuada amb els municipis, a través de la Federació d'Entitats Locals de les Balears (Felib) i amb un debat previ i acord en l'Assemblea de batles de Mallorca.

«Es tracta d'un punt, en l'ordre del dia, que ha dividit el Pacte de Llucmajor; fet que el PI ha votat a favor juntament amb Si se puede Llucmajor, ASI i PP, mentre que el PSIB i MÉS han optat per l'abstenció», ha informat el PP, que entén que "«la fractura en el Pacte s'evidencia amb les votacions en els plens».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.