Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS: «Feim polítiques valentes»

15881
MÉS per Mallorca ha celebrat aquest dissabte l’Assemblea Anual de Rendició de Comptes. | MÉS per Mallorca

MÉS per Mallorca ha celebrat aquest dissabte a Inca l'Assemblea Anual de Rendició de Comptes, en la qual els càrrecs públics de la formació han explicat davant militants i simpatitzants l'acció política desenvolupada des de les institucions per aplicar el programa electoral i els Acords pel Canvi.

A l'Assemblea, els dirigents de MÉS s'han reivindicat com «el motor del canvi», i com «l'esquerra que treballa per la gent, que transforma el país». Han explicat que desenvolupen una acció dirigida a complir tres grans objectius: avançar cap a un model econòmic i de país més just, equilibrat i sostenible; posar les persones al centre de l'acció política i institucional; i lluitar per una millor democràcia i per un millor autogovern.

El vicepresident del Govern, Biel Barceló, i la consellera de Serveis Socials, Fina Santiago, han estat els encarregats de defensar la tasca desenvolupada des de l'Executiu. Barceló ha explicat que l'acció de govern va destinada a complir el programa electoral de MÉS i els Acords pel Canvi, «un programa de canvi social, de canvi democràtic i de canvi econòmic». I ha afirmat que, «en alguns àmbits, fins i tot estam anant més lluny del que deien els Acords pel Canvi». Hi ha posat com a exemples l'establiment d'un sostre de places turístiques, les mesures de decreixement turístic o l'aposta decidida per un model energètic basat en energies netes i renovables, que inclou la proposta de tancament de la central tèrmica des Murterar.

La vida de la gent

Barceló ha reivindicat el paper del seu partit en aquestes polítiques: «Això ho estam fent nosaltres, perquè són les polítiques valentes, ecologistes i a favor d'un nou model realment sostenible que sempre hem plantejat des de MÉS per Mallorca. Estam fent polítiques que milloren la vida de la gent, que canvien realment les coses. Que, o les feim la gent de MÉS, o no les farà ningú».

El líder del partit també ha reivindicat que el canvi polític iniciat l'any 2015 tingui continuïtat més enllà del 2019 per consolidar aquestes polítiques, ja que «l'alternativa és un Govern de PP i Ciutadans que tornarà a atacar l'educació, a afavorir un creixement sense límits, o a permetre grans projectes urbanístics que destrueixen el nostre territori».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.