Setmanari d'informació local - 138 anys

Albiol (PP) qualifica «d’espectacle esperpèntic» la manifestació a Brussel·les

16003

El líder del PP a Catalunya, Xavier García Albiol, ha titllat la manifestació pels presos polítics de Brussel·les com «un espectacle d'allò més esperpèntic». Després de visitar el mercat del Prat de Llobregat (Barcelona) acompanyat pel president del PP andalús, Juanma Moreno, Albiol ha tornat a carregar contra l'independentisme i ha dit que «la imatge de ridícul s'ha traslladat al cor d'Europa» i que «cal posar punt final a tot això»

En aquesta línia, Albiol ha lamentat que milers de catalans hagin anat a manifestar-se a la capital belga i ha atacat el president exiliatCarles Puigdemont, a qui ha definit com un «encantador de serps». «Milers d'independentistes defensant un home que ha fet un cop d'estat», ha criticat. 

El líder dels populars també creu que la manifestació no donarà una mala imatge d'Espanya, que ha qualificat un altre cop d'«estat de dret», sinó de l'independentisme. «Ens sembla bastant lamentable donar aquesta imatge de fractura social i amb un punt de fanatisme de la societat catalana», ha assegurat. 

Els «xiringuitos independentistes»

D'altra banda, i fent referència a les eleccions del 21-D, Albiol ha dit que si el PP entra al Govern reduirà en un 60% els gairebé 400 organismes i societats de la Generalitat que, segons el candidat, «només serveixen per col·locar amics de l'independentisme». Albiol, fins i tot, ha explicat que ja ha detectat «quins són els organismes» que serveixen per «col·locar una sèrie de càrrecs independentistes perquè cobrin a final de mes». 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.