Setmanari d'informació local - 138 anys

Barceló defensa que el viatge a Punta Cana va ser en un context «personal i privat»

16145

El vicepresident i conseller d'Innovació, Recerca i Turisme, Biel Barceló, ha defensat aquest dimecres que el viatge que va fer la setmana passada a Punta Cana va ser dins d'un context «estrictament personal i privat» i ha remarcat que en cap cas «anava com a vicepresident».

Barceló ha realitzat aquest matí declaracions a la premsa a la Conferència de Presidents, després del viatge que va realitzar a la República Dominicana, i ha afirmat que la presidenta del Govern, Francina Armengol, no li ha demanat que deixi el càrrec.

Així, el vicepresident ha recordat que és col·laborador del programa esportiu 'Fora de Joc', que emet Canal 4, «des de fa molts anys» i que va ser el director d'aquest programa el qual «va convidar tots els col·laboradors i tertulians al viatge».

Després de subratllar que qui el va convidar va ser el director del programa, Barceló ha deixat clar que no hi ha «cap col·laboració meva, ni directament ni indirecta, amb cap empresa turística».

«Una altra cosa és com es finança aquest programa, però qui convida no és cap empresa turística, és directament el programa esportiu d'aquesta cadena Canal 4», ha aclarit al respecte.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.