Setmanari d'informació local - 138 anys

L'STEI Intersindical celebra els seus 40 anys de lluita

16245
Imatge del sopar per celebrar els 40 anys de l'STEI-i. | STEI-i

L'STEI Intersindical ha celebrat aquest divendres un dels actes inclosos dins les activitats que es duran a terme per tal de commemorar els 40 anys de l'entitat: un sopar per celebrar que un 16 de desembre de l'any 1977 naixia l'STEI.

Segons ha explicat el sindicat, aquesta trobada ha comptat amb la presència de membres històrics del sindicat, així com de representants de cada una de les illes i dels distints sectors professionals en els quals l'organització té representació.

Aquest ha estat un dels primers d'un seguit d'actes amb els quals l'STEI Intersindical, quarta força a les Illes Balears en nombre de representants en els àmbits laborals, celebrarà els seus primers 40 anys d'existència al llarg de tot l'any 2018.

Segons han explicat el sindicat, «estan previstes altres activitats com l'edició d'un número especial de la revista 'Pissarra', la celebració d'unes jornades d'innovació educativa a Menorca, Eivissa i Mallorca; així com un seguit de conferències en què es tractaran qüestions relacionades amb el món laboral, el futur de la tasca sindical i l'anàlisi de la realitat sociolaboral i política de les Illes Balears».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.