Setmanari d'informació local - 138 anys

El PSIB fa balanç del 2017 i assegura que vol «seguir governant per l'interès general»

16465
Imatge d'Armengol amb la resta de representants del PSIB durant el sopar de Nadal. | PSIB

La Federació del PSIB de Mallorca han reunit aquest divendres a més de 700 militants i simpatitzants al tradicional sopar de Nadal, una trobada celebrada a Binicomprat que ha servit per «fer balanç de l'any que acaba i per preparar el 2018».

En aquest sentit s'ha pronunciat la secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, qui ha explicat que «ha estat un any intens, de moltíssima feina i moltes iniciatives a totes les institucions que han possibilitat un canvi en el fons i en la forma de fer política».

De fet, la també presidenta del Govern ha recordat com «veníem d'una època de crispació absoluta i de retallades que en només dos anys i mig hem revertit tornant la sanitat pública i universal, posant més metges i professors, fent noves escoles i centres de salut, lluitant per una ocupació de qualitat i moltes altres coses, tot i que queda també molt per fer».

Ara bé, Armengol també ha recordat que 2017 ha estat a més l'any dels congressos, de la posada al dia del PSOE, per la qual cosa segons Armengol «començam el 2018 amb força per les campanyes electorals que vendran el 2019 amb un objectiu clar, que és renovar els governs de progrés perquè volem governar 8 anys per seguir transformant la realitat social que vivim en benefici de l'interès general dels ciutadans de les illes».

Confiança dels ciutadans

En aquest mateix sentit s'ha pronunciat la secretària general de la Federació del PSIB de Mallorca, Mercedes Garrido, qui ha defensat que «som l'únic partit que està a punt per presentar-se a les eleccions i tornar a demanar la confiança de la ciutadania, amb la nostra millor carta de presentació que són les polítiques de canvi que aplicam des de les institucions, amb els valors d'esquerres».

Garrido ha remarcat que «els socialistes estam per fer realitat els impossibles, i ara com ara ja tenim en marxa dues residències noves, la reforma de la Llar d'Ancians i la Bonanova, el Servei d'Atenció Domiciliària i el rescat del Túnel de Sóller, amb el qual la setmana que ve aixecam per sempre les barreres».

De cara a l'any que començarà, Armengol, ha desitjat que sigui «l'any del sí a Balears» amb la reforma del sistema de finançament i el nou Règim Especial que compensi els efectes de la insularitat, i Garrido «feina de qualitat per a tothom».

D'aquesta manera, els socialistes fan un balanç «molt positiu del 2017» però ja amb l'atenció posada en tenir el millor projecte i les millors candidatures per guanyar les eleccions municipals, insulars i autonòmiques del 2019.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.