Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS valora el 2017 com un any fructífer i destaca les «polítiques valentes»

16637
MÉS per Mallorca ha fet aquest dissabte una valoració de l'any 2017. | MÉS per Mallorca

MÉS per Mallorca ha fet aquest dissabte una valoració de l'any 2017. «Ha estat per un any intens i fructífer políticament. Un any de consolidació dels AcorsPelCanvi i de consolidació de les polítiques concretes que no s'explicarien sense la feina de la formació ecosobiranista a les diferents institucions de les Illes Balears», ha destacat el partit.

«S'han fet realitat transformacions significatives que permeten que 20.000 persones que dos anys abans havien quedat sense cobertura sanitària, ara poden gaudir d'assistència sanitària gratuïta. Així com que hi hagi més de 5.000 famílies que viuen millor gràcies a la Renda Social. Alhora la regulació del lloguer turístic i l'establiment d'un sostre de places i diferents accions ens fan avançar cap a un altre model econòmic», ha assenyalat el coportaveu de MÉS, David Abril.

MÉS per Mallorca també ha celebrat acabar l'any amb dos actes que «marquen un punt d'inflexió històric», la celebració oficial per primera vegada de la Diada el 31 de desembre, i el tancament del peatge del túnel de Sollar. «Un acte polític molt simbòlic. És el símbol de l'inici de la gran corrupció del partit popular que hem patit tants d'anys en aquesta terra. Voldríem acabar amb peatges com el maltractament constant de l'Estat cap les nostres Illes. Amb un sistema de finançament injust i amb l'incompliment de l'Estatut d'Autonomia que fan que els ciutadans i les ciutadanes de les nostres Illes no siguin tractats amb dignitat. Seguirem fent feina perquè canviar aquesta realitat», ha assegurat el coportaveu.

«Polítiques transformadores»

La coportaveu de la formació i vicepresidenta del Govern, Bel Busquet, també ha destacat la participació de la formació en les «polítiques transformadores». «La nostra aposta per aquestes polítiques de transformació social, de compromís i lluita per a la igualtat social és ferma. Amb un augment de més de 1.000 professors que contribueixen al fet que la comunitat educativa tengui una educació de més qualitat, i la incorporació de més de 1.200 treballadors i treballadores de personal sanitari, que millora l'assistència. Així com la política de transformació cap a un nou model econòmic. Des del motor econòmic del turisme, aprofitam aquesta prosperitat per tal de dur-la cap a l'agricultura, cap a medi ambient o cap al patrimoni», ha destacat Busquets.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.