Setmanari d'informació local - 138 anys

Les Balears seran presents a la Fira Internacional de Turisme 2018 a Madrid

17057

Les Balears seran presents a la Fira Internacional de Turisme (Fitur), que se celebrarà del 17 fins al 21 de gener a Madrid. Enguany, i amb motiu de la celebració de l'Any Europeu del Patrimoni Cultural, l'estand de les Illes centrarà la seva promoció a donar a conèixer i posar en valor el seu patrimoni històric i cultural.
Així mateix, les Illes participen a Fitur dins de l'estand de l'Agència de Turisme de les Balears (ATB), amb un espai propi de 700 metres quadrats i amb espais diferenciats de cultura, gastronomia i naturalesa. Des del Govern han recordat que aquest estand va obtenir el premi al millor estand de Fitur durant l'última edició.

Novetat

Com a novetat, la Comunitat disposarà també d'un altre estand a Fitur Salut, a iniciativa del Club de Producte de Salut. Així, es tracta d'un espai de 16 metres quadrats on es donaran a conèixer les Illes com a destinació per a tractaments sanitaris o de 'wellness'.

Durant els dies de fira, tendrà lloc, entre altres actes, una presentació a mitjans de comunicació d'àmbit estatal especialitzats en turisme. En aquesta, es donaran a conèixer els principals atractius de les Balears i s'explicarà als mitjans quins són els principals projectes relacionats amb cultura i patrimoni finançats amb els fons de l'Impost del Turisme Sostenible.

També hi haurà lloc pels més petits

Durant el cap de setmana també hi ha programades una sèrie d'activitats dirigides al públic infantil, amb l'objectiu que els nens que visitin la fira coneguin els atractius culturals de les nostres Illes. Per això, l’ATB convertirà el seu estand en un parc de jocs destinats als membres més petits de la casa (a partir dels quatre anys). Amb motiu de l'Any Europeu del Patrimoni Cultural, la regió ha ideat un joc de 'l'Oca' en el qual al llarg de les 33 caselles podran descobrir els elements més emblemàtics del patrimoni immaterial i material, natural, arquitectònic, gastronòmic i cultural. A més, també hi haurà un Twister personalitzat amb la imatge i colors que representen les illes i un taller de pintura.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.