Setmanari d'informació local - 138 anys

Txarango, Medina Azhara i altres 32 artistes tocaran aquest divendres a Palma

17255

Txarango, Medina Azhara i altres 32 grups o artistes seran els encarregats de posar música aquest divendres a la nit a la Revetla de Sant Sebastià organitzada per l'Ajuntament de Palma en diferents places de la capital. A la plaça Major, on predominarà el Ball de bot, tocaran Arreu, Qanarusa, Nakany Kanté, MotherFolkers i Jès!; mentre que a la plaça de Cort, destinada a l'Electrònica, actuaran Pedro Trotz, John Grvy, Paula Serra i Uner.

A la Porta de Santa Catalina (Jazz), actuaran Eva Fernández, Highlands Project; Romeo; i Sessokho Afro Jazz. Per la seva banda, Jorra i Gomorra, Cirko, Txarango i La Gran Orquestra Republicana seran els artistes que tocaran a plaça del Rei Joan Carles I (Pop/Reggae).

Així mateix, a la plaça de la Reina (Flamenc) actuaran Aurora, Medina Azahara, Taifa i La Rumba Nostra; a la plaça d'Espanya (Pop-Rock), Lili's House, The Dreaming Spires; Urtain; Maleïda Nerea i Maranges; a la plaça de l'Olivar (Swing), Timba Tumbet, Dirty Rices i O Sister!; al carrer Jacint Verdaguer (alternativa), Jansky, Beach Beach, Peter & The Test Tube Babies, The Parrots i Saïm.

Segons va explicar l'Ajuntament, en total s'han presentat 290 ofertes d'artistes per actuar (38 més que l'any passat) i 37 d'empreses (nou més).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.