Setmanari d'informació local - 138 anys

El Festival de Cinema de Menorca 2018 ja té data i programació

17269

El Festival de Cinema de Menorca ha presentat aquest dijous la tercera edició a la Fitur, on ha acudit com a representant cultural de les Balears.

El certamen ha organitzat diferents activitats que conformen una variada programació que tendrà lloc al llarg de tot l’any, en una aposta per desestacionalitzar les activitats culturals que es realitzen a l’illa. Dirigit per Inés Garrell, el Festival, que aquest any tendrà la seva seu oficial al Casino de Maó, se celebrarà del 16 al 21 de juliol, quan una cuidada selecció de llargmetratges i curtmetratges es projectaran en espais emblemàtics com El Pati de Sant Francesc, el Convent de Santa Clara o la cantera de pedra de la Líthica, convertint a Menorca en un cinema a l’aire lliure.

Durant la segona edició, celebrada al juliol del passat any, el Festival de Cinema de Menorca va projectar 32 llargmetratges i 11 curtmetratges davant 4.200 espectadors, xifres que augmentaran de forma considerable durant aquesta tercera edició .

Els assistents podran gaudir de cicles com:

  • ‘Mostra de Dones al Cinema’. S’iniciarà el 31 de gener (amb el film nord-americà ‘Amerrika’) i continuarà els mesos de febrer i març (amb ‘El último verano de Boyita’ i ‘La sal de la tierra’).
  • ‘SomFestivals’ (trobada amb altres festivals). Se celebrarà els dies 5 i 6 de març i hi assistiran cinc certàmens de gran rellevància en l’àmbit dels curtmetratges: el Festival Filmets (Badalona), LPA Film Festival (Las Palmas de Gran Canària), Cinema Jove (València) i el Festival Clermont (França).
  • ‘SomBio’, on es realitzaran accions emmarcades en la celebració del 25 aniversari de la declaració de Menorca com a Reserva de la Biosfera.
  • ‘Imagesport’, concurs de curts per a transmetre els valors de l’esport.
  • ‘Cooking Films’, nits temàtiques que fusionen la gastronomia i el cinema.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.