Setmanari d'informació local - 138 anys

Milers de persones participen en la Diada Ciclista de Sant Sebastià

17339
Més de 12.000 ciclistes han participat aquest dissabte a la tradicional Diada Ciclista de Sant Sebastià. | Ajuntament de Palma

El batle de Palma, Antoni Noguera; la regidora d'Educació i Esports, Susanna Moll, la directora territorial de Caixabank a les Balears, Maria Alsina, representants institucionals i patrocinadors han donat el sus a la 39a Diada Ciclista Sant Sebastià a l'arc de sortida situat a la plaça Santa Eulàlia.

Més de 12.000 ciclistes han participat aquest dissabte a la tradicional Diada Ciclista de Sant Sebastià, que organitza l'Institut Municipal de l'Esport amb el suport de Caixabank des de l'any 1977. 423 persones han format part dels cinc grups inscrits.

Després d'un any d'interrupció de l'edició, per les intenses pluges de 2017, Palma ha celebrat la tradicional Diada Ciclista de Sant Sebastià, amb més ganes que mai i dins un ambient esportiu i de festa als carrers de Ciutat.

Des de les 10 h els ciclistes han acudit als diferents punts habilitats per a la recollida de dorsals situats a la plaça Major, al carrer del Conquistador, al carrer Sant Miquel /OMS i a la plaça de Cort. La prova, tal com a explicat l'Ajuntament de Palma, ha estat encapçalada per un grup de ciclistes federats que tradicionalment obren la passejada i per les persones amb alguna discapacitat que han participat en aquest esdeveniment, que s'han situat al capdavant.

Trajecte d'uns 6 kilòmetres

Les bicicletes han mantingut l'itinerari habitual pel parc de la Mar, l'avinguda d'Antoni Maura, la Rambla, el camí de Jesús, el carrer de Salvador Dalí, fins a arribar al Palau d'Esports de Son Moix, un trajecte d'uns 6 kilòmetres. El recorregut ha comptat amb el suport de la Policia Local de Palma, els SSG i els membres del Voluntariat Esportiu de Palma.


A l'arribada al Palau Municipal d'Esports de Son Moix, hi ha hagut animació musical, zona de tallers i jocs infantils amb castells inflables aportats pel Consell de Mallorca, així com una zona d'avituallament amb fruita, aigua i refrescs.

Una  vegada arribats a Son Moix s'han entregat els premis als tres grups més nombrosos que han estat Sagrat Cor (134), Arcàngel Sant Rafael (99) i CEIP Aina Moll (94). Han obtingut 200 euros en txecs regal de El Corte Inglés. Els dorsals guanyadors han estat el 2630, 1117, 4601, 1884, 0960, 0377, 4943, 5281, 5205 i 5061.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.