Setmanari d'informació local - 138 anys

Campomar: «Ens agradaria que els hotelers, en comptes d'anunciar inversions a Cuba, anunciassin millores laborals»

17371

La diputada de MÉS per Mallorca Joana Campomar ha subratllat aquest dilluns la feina feta des de la Conselleria de Turisme aquests dos anys i mig. Ha destacat l'aprovació de l'impost de turisme sostenible, que s'hagi posat un sostre de places al lloguer turístic i l'impuls a la desestacionalització, que, segons Campomar, ja ha obtengut resultats: «la despesa turística ha augmentat un 26 % en temporada baixa i ha disminuït el pic de nombre de turistes al juliol i agost».

«Les polítiques impulsades des de MÉS per Mallorca dins els Acords pel Canvi han estat molt positives i ens du cap a un model més respectuós i sostenible durant el temps», ha assenyalat la diputada. «Quan hi ha aquests balanços ens agradaria que la indústria hotelera, en comptes d'anunciar inversions a Cuba, anunciassin millores en les condicions laborals o inversions en R+D», ha afegit.

«No entenem la política del PP d'ara d'ajuntar-se amb el Pi i els Ciutadans en el tema de lloguer turístic, ja que van ser ells precisament els que van prohibir la legislatura passada aquest tipus de lloguer. Si haguessin fet la feina bé durant els anys anteriors tal vegada no ens trobaríem en la situació que ens trobam avui», ha assenyalat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.