Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] Puigdemont besa una bandera espanyola perquè «no tenim cap problema amb Espanya»

17401

Carles Puigdemont ha besat la bandera espanyola davant la reprimenda d'un ciutadà i ha al·legat que no té «cap problema» a fer-ho, ja que «no tenim cap problema amb Espanya» sinó «és contra qui exerceix el poder despòticament».
El vídeo

En un vídeo compartit en xarxes socials, un home s'acosta a Puigdemont, que està assegut en una cafeteria aquest dimarts a Copenhaguen al costat d'altres persones, amb una bandera espanyola i l?increpa perquè la besi. Puigdemont hi accedeix dues vegades i respon que tampoc té «cap problema amb Espanya». Davant la insistència de l'autor del vídeo, que li retreu que l'independentisme ha generat confrontació i que acabarà a la presó si torna a l?Estat espanyol, Puigdemont respon: «Hem votat en massa».

En un missatge de Twitter posterior Puigdemont ha insistit que no té cap problema amb Espanya ni amb la seva bandera, sinó que «la batalla és contra qui exerceix el poder despòticament». «La democràcia és més important que totes les fronteres, totes les banderes i totes les constitucions», ha defensat Puigdemont.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.