Setmanari d'informació local - 138 anys

EU assegura que no es varen complir les mesures antimaltractament en el darrer correbou

17645

El coordinador de l'àrea animalista d'Esquerra Unida a les Balears (EUIB), Guillermo Amengual, ha demanat a la Conselleria de Medi Ambient que posi fi al correbou, ja que tot i l'intent de regulació, des de Fornalutx «han continuat saltant-se les lleis al seu capritx, ja que la festa de l'any passat va ser pràcticament el mateix dels darrers anys».

«Ni correbou modificat, ni correbou descafeïnat ni mitges tintes, abolició total del correbou de Fornalutx. Això és el que demanem des d'Esquerra Unida de les Balears», ha declarat Amengual.

Segons ha dit Amengual, l'Ajuntament de Fornalutx «s'ha rist del Parlament i de tots els ciutadans, perquè tot i signar per escrit una sèrie de mesures que havien d'aplicar en el darrer correbou per evitar el maltractament animal, aquestes no varen arribar a dur-se a terme».

Així, descriu el darrer festeig amb l'animal que va ser lligat amb cordes, sota la pluja, sense seguretat i amb la presència de menors. «Així va ser el darrer i polèmic correbou de Fornalutx beneït pel PSIB», ha sentenciat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.