Setmanari d'informació local - 138 anys

El PP assistirà a la manifestació contra el decret del català a l’IbSalut

17727

El president del PP, Biel Company, ha anunciat que una gran representació del seu partit acudirà a la manifestació organitzada pel col·lectiu ‘Mos Movem!’ en contra del decret del català en el Servei de Salut (IbSalut) que tendrà lloc el diumenge 18 de febrer.

En declaracions als mitjans de comunicació, abans de la reunió del Comitè executiu regional del partit, Company ha assenyalat que «no es pot minvar la sanitat, volent imposar el català».

«Des del PP», ha dit, «defensam que no es pot aprovar aquest decret i criticam que mentre, Armengol està contractant gent evitant el requisit del català, una pràctica que el PSIB ha fet contínuament». Per això, li demana que no dugui a terme «una política hipòcrita perquè li exigeixin els seus socis de MÉS i Podemos».

«No fa falta fer mal a la sanitat pública. Com diuen els metges: la llengua no cura. Hem d'aconseguir els millors sanitaris d'Espanya, i ja tenim un problema amb la insularitat com per posar un altre problema amb el tema lingüístic», ha asseverat Company.

«Armengol pareix la violinista del Titànic»

A més, Company ha carregat contra la presidenta del Govern, Francina Armengol: «Diu que el seu Govern funciona però el que sembla és que és la violinista del Titànic que no s'adona o que es vol oblidar que ha cessat un vicepresident, que ha tret a MÉS per Menorca de l'Executiu o del problema amb els contractes del ‘gurú’ de MÉS».

«Si això és estabilitat, vol dir que pràcticament fa de violinista del Titànic i això ens preocupa perquè té, encara que no gestiona, 1.300 milions més que en la legislatura de 2012», ha remarcat.

Sobre això, ha criticat que malgasti els diners i que no faci inversions. A més, ha censurat que es tracta d’un Executiu que «cada vegada que li surt alguna cosa malament dóna la culpa a Madrid».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.