Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort s'il·lumina de verd per conscienciar sobre el càncer

17863

La façana de l'Ajuntament de Palma s'ha il·luminat de color verd. Ho farà així durant tota aquesta setmana en suport a l'Associació Espanyola contra el càncer (AECC). Així, aquest dilluns, el batle de Palma, Antoni Noguera, la regidora de Sanitat i Consum, Antònia Martín i el president de la Junta Provincial de les Balears de l?AECC, Javier Cortés, han llegit el Manifest de l'associació en el vestíbul de l'Ajuntament de Palma.

A més, juntament amb regidors de la corporació, han penjat una pancarta de l'Associació contra el càncer a la façana de l'Ajuntament on romandrà durant tota aquesta setmana.

Martín ha recordat «és un plaer» donar suport a l?AECC i ha assenyalat que queden assignatures pendents quan es parla de càncer: «S'ha fet un gran esforç en termes de diagnòstic, de prevenció i de tractament però encara queden diverses assignatures pendents com les desigualtats socials i el risc de pobresa i exclusió que sofreixen aquests pacients». «Des de l'Ajuntament ens centrem en qüestions de prevenció com a prevenció del consum de tabac, del consum d'alcohol i en el foment de la vida saludable», ha recordat Martín.

Cortés ha recordat que a Mallorca el càncer és la segona causa de mortalitat i ha dit que «aquest any» volen «posar llum en les famílies i malalts en risc d'exclusió social». Segons ha dit, són unes 600 famílies a les Balears i tenen «la complicitat» de l'Ajuntament i del Govern perquè «no els falti de res i no hagin d'escollir entre pagar la llum o les medicines».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.