Setmanari d'informació local - 138 anys

El Solleric inaugura les mostres guanyadores de les convocatòries per a projectes artístics i de comissariat

17987

El Casal Solleric ha inaugurat aquest dijous les mostres guanyadores de les convocatòries per a projectes artístics i de comissariat de 2017. D’aquesta manera, Irati Inoriza presentarà 'Take yourbroken heart, make it into art' i Diana Guijarro, 'Un subjecte construït en el punt d'intersecció de la multiplicitat de posicions de subjecte'.

Segons ha recollit en una nota informativa l'Ajuntament de Palma, el regidor de Cultura de Cort, Llorenç Carrió, ha destacat la importància de seguir «treballant amb convocatòries obertes perquè tothom faci seu el Solleric». A més, Carrió ha explicat que es van presentar 37 propostes, cinc a la de comissariat i 32 a la de projectes artístics. Va ser un jurat professional independent qui va seleccionar les guanyadores.

La proposta d’Inoriza, guanyadora de la convocatòria per a projectes artístics dotada amb 4.500 euros, desplega una sèrie d'accions que cerquen generar una experiència compartida. Es tracta de sis sessions performàtiques en què es treballaran els conceptes de contacte, respiració, moviment, mirall, equilibri-desequilibri i veu. Estaran obertes al públic (prèvia inscripció) i es realitzaran els dies 8, 14, 21 i 28 de febrer, i 7 i 17 de març en el Casal Solleric.

Per la seva banda, la mostra de Guijarro planteja una revisió sobre les diverses capes referencials que l'individu contemporani assumeix en el seu desenvolupament. El projecte presenta obres de Lauris Paulus, David Bestué, Rodríguez-Mendez, Zilvinas Landzbergas, Alberto Feijoó, Lucía C.Pi, David Mutiloa, Kim Farkas i Ángel Masip.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.