Setmanari d'informació local - 138 anys

Noguera: «Vivim una època de canvis per aconseguir una Palma més estimada»

18297
El batle ha assegurat que «recuperam l'esperit transformador d'Emili Darder i continuam treballant per la Palma que el batle projectava, al servei de les persones». | MÉS per Palma

La casa on va néixer, l'Escola Graduada i Cort són alguns dels llocs que han format part del recorregut durant la visita cultural que ha organitzat MÉS per Palma aquest dissabte. Durant l'acte "Emili Darder i la transformació urbana de Palma", que ha estat guiat per l'historiador Gaspar Valero, s'han conegut diferents moments històrics que va viure el batle republicà Emili Darder.

Així, segons ha explicat el partit, més de mig centenar de persones s'han reunit a la casa natal de Darder, al carrer de can Vatllori, 12, punt de partida per conèixer la seva vida i les «grans transformacions que va viure Palma de la seva mà». Hi han participat el batle de Palma, Antoni Noguera, i els regidors de MÉS, Llorenç Carrió i Mercè Borràs.

            

Recuperació de la memòria històrica

El batle ha agraït la participació dels assistents i ha donat el tret de sortida a la visita. Noguera ha insistit en la imprescindible «recuperació de la memòria històrica, en els valors republicans i en la gran transformació urbana i social que va viure Palma gràcies a Emili Darder». El batle ha assegurat que «recuperam l'esperit transformador d'Emili Darder i continuam treballant per la Palma que el batle projectava, al servei de les persones».

Noguera ha destacat els projectes del primer bosc urbà de Palma, la recuperació de l'antiga presó, de la fàbrica Can Ribas, de les Torres del Temple, així com la futura reconversió del passeig Marítim. «Tot de projectes que encaminen la ciutat cap a una Palma més creativa, habitable, sostenible, d'igualtat d'oportunitats i, en definitiva, més estimada», ha afegit Noguera.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.